BZ05 Термо-хигрометър с будилник

45,00 лв.
  • Марка: TROTEC
  • Кат. номер: BZ05
+ -
Купи
Моля, изберете:

Вътрешен термохигрометър, който може бързо и надеждно да измерва температурата и относителната влажност на въздуха и да показва показанията заедно с времето и датата върху големи и лесен за четене екран. Може да се използва и като будилник. Обхват на измерване за температура от 0 до 50оС и за влажност от 10 до 90%. Доставя се заедно с батерия, декларация за съответствие и инструкции за експлоатация.

 

Описание 

BZ05 не е просто още един от алармените ви часовници. BZ05 е съвременен термо-хигрометър, който може бързо и надеждно да измерва температурата и относителната влажност на въздуха и да показва показанията заедно с времето и датата на голям и лесен за четене екран. Освен това уредът може да бъде използван и като будилник. 

В обхвата на доставката има монтажна скоба, която ще ви помогне да монтирате уреда на стена. Освен това има индикатор, който може да ви каже с един поглед дали климатичните стойности, които в момента се измерват, са в рамките на параметрите, които се възприемат от повечето хора като благоприятни.

 

Основни характеристики и предимства

  • Жилищни сгради, стаи, помещения, учебни зали – измерва и показва важни климатични параметри
  • Нощувки и хотелски стаи - будилник с допълнителна информация за вътрешната климатизация
  • Офиси / работно място - могат да се използват за следене на климата на помещението и гарантиране, че нивата са удобни и благоприятни за работната среда
  • Спас, масажни практики, уелнес центрове - гарантира, че температурата и относителната влажност остават на нива, които пациентите и посетителите смятат за удобни

 

Доставя се заедно с монтажна скоба, батерия и ръководство за работа.

 

Спецификации

 

Измервани параметри

Температура и влажност на въздуха

Обхват на измерване

Температура: 0 … 50оС

Относителна влажност: 20 … 90 %RH

Резолюция

Температура: 0,1оС

Относителна влажност: 1 %RH

Точност

Температура: ±1оС

Относителна влажност: ±5 %RH

Функции

Минимална и максимална стойност,
индикатор за дата и комфорт,
алармена функция,
показване на температура в °C и °F

Размери

108 x 60 x 15 mm

Тегло

74 г (вкл. батерия)