TR-71wb, Облачен Wi-Fi и Bluetooth температурен рекордер

365,00 лв. 295,00 лв.
  • Марка: T&D CORPORATION
  • Кат. номер: TR71wb
+ -
Купи
Моля, изберете:

Температурен дейта логер, притежаващ всички основни функции на стандартните регистратори на данни възможност за безплатно използване на „облак“ технологиите. За да се извърши автоматично качване на записаните данни на съответния облачен сървър е необходим безжичен достъп до интернет през WiFi LAN мрежа. Оборудван и с Bluetooth, позволяващ директна комуникация със смартфон. Доставя се заедно с батерии, 2 броя температурни сензори (обхват от -40 до 110°C), регистрационен код за безплатен облак и ръководство за работа.

 

Описание: 

Този температурен логер (TR-71wb) намира приложение за измерване и непрекъснат мониторинг на температурата в жилища, офиси, сървърни помещения, болници, музеи, складове, халета и други. 

TR-71wb логерът освен всички основни функции на стандартните регистратори на данни, като например работа с батерии, USB комуникация, комуникация с мобилни устройства и използване без компютър притежава възможност за безплатно използване на „облак“ технологиите. В допълнение логерът е оборудван и с Bluetooth, позволяващ директна комуникация със смартфон. 

Устройството позволява безпроблемен достъп до записаните данни чрез използване на безжична LAN мрежа. Всички измерени данни автоматично се добавят към безплатния T&D WebStorage Service. Той може да се използва с мобилни устройства като смартфони и таблети , което позволява по-лесен достъп до информацията по всяко време и навсякъде. Тази услуга също така дава възможност за мониторинг на текущите показания, графики, алармени предупреждение, и сваляне на записаните данни чрез използване на T&D безплатни приложения. 

В допълнение към тези функции една специализирана програма T&D Graph осигурява разглеждане на записаните данни в графичен формат, без значение дали данните се съхраняват на локален компютър или в T&D WebStorage Service. Потребителят може също така да отваря данните чрез търсене на определена ключова дума, или сливане на множество файлове с данни за дългосрочен мониторинг (графика). Функцията за филтриране на данни дава възможност за търсене и анализ на данни по критерии, дефинирани от потребител и показване на най-висока, най-ниска и средно измерена стойност за определен период от време . 

Управлението на устройството, включително старт/стоп и сваляне на записани данни, може да се извършва директно чрез IOS и Android мобилни устройства. Това дава възможност за по-лесен достъп до записаните данни. За да се използват тези функции е необходимо изтегляне и инсталиране на приложението T&D "ThermoWEB" на мобилното устройство, което искате да използвате. 

Както и стандартните регистратори на данни TR-71wb устройствата могат да се свързват към компютър с USB комуникационен кабел (купува се отделно). USB връзката позволява директна работа с PC, включително настройки на устройството, сваляне и анализ на записаните данни, дори когато безжична връзка не е на разположение. 

Логерът работи с батерия, чийто живот в зависимост от интервалите на записване може да е с продължителност до една година и половина. 

Вътрешната памет на логера е 8000 набори от данни, като един набор от данни се състои от показанията на двата канала. При интервал на записване от 60 минути капацитетът на паметта е приблизително една година.

 

Доставя се заедно с 2 броя AA алкални батерии, 2 броя температурни сензори TR-0106 (обхват
от -40 до 110°C), регистрационен код за безплатен облак и ръководство за работа.

 

Допълнително могат да бъдат закупени и включени към TR-71wb други температурни датчици с диапазон на измерване от -60°C до 155°C.

 

Производител T&D Corporation - Япония

 

Спецификация:

 

Измервателни канали

1 вътрешен и 2 външни

Единици

°C, °F

Обхват на измерване

Вътрешен сензор: -10 … 60°C

Външни сензори:

·        -40 … 110°C (включен в доставката)

·        -60 … 155°C (опции)

Точност

± 0.3°C [-20 - 80°C]

± 0.5°C [-40 - -20°C / 80 - 110°C]

Резолюция

0.1°C

Вътрешна памет

8000 записа

Интервали на записване

Избираем: 1, 2, 5, 10, 15, 20, 30 sec. или 1, 2, 5, 10, 15, 20, 30, 60 min.

Режими на записване

Цикличен: -при запълване на паметта новите данни се записват върху най-старите

Не-цикличен: при запълване на паметта записването спира

Интервали за комуникация

Безжично през LAN

USB 2.0 (Mini-B конектор)

Bluetooth 4.2 (Bluetooth Low Energy)

Захранване

2 х AA алкални батерии, USB Bus Power (5V 200mA)

Работни условия

-10 - 60°C / 0 - 90 %RH (без конденз)

Живот на батерията

от 10 дни до 1.5 години в зависимост от интервала на записване

Размери

H 58 mm x W 78 mm x D 26 mm

Тегло

прибл. 100 g (заедно с батериите)