TR-71nw, Облачен Ethernet температурен рекордер

365,00 лв.
  • Марка: T&D CORPORATION
  • Кат. номер: TR-71nw
+ -
Купи
Моля, изберете:

Температурен data logger, притежаващ всички основни функции на стандартните регистратори на данни възможност за безплатно използване на „облак“ технологиите. За да се извърши автоматично качване на записаните данни на съответния облачен сървър е необходим Етернет достъп до интернет през LAN мрежа. Доставя се заедно с батерии, 2 броя температурни сензори (обхват от -40 до 110°C), регистрационен код за безплатен облак и ръководство за работа.

 

Описание: 

Този температурен логер (TR-71nw) намира приложение за измерване и непрекъснат мониторинг на температурата в жилища, офиси, сървърни помещения, болници, музеи, складове, халета и други. 

TR-71nw логерът освен всички основни функции на стандартните регистратори на данни, като например работа с батерии, USB комуникация, комуникация с мобилни устройства и работа без компютър притежава възможност за безплатно използване на „облак“ технологиите. 

Устройството позволява безпроблемен достъп до записаните данни чрез използване на Ethernet LAN мрежа. Всички измерени данни автоматично се добавят към безплатния T&D WebStorage Service. За разлика от WI-Fi моделът (TR-71wf) той не може да се използва с мобилни устройства като смартфони и таблети. 

Безплатната облачна услуга дава възможност за мониторинг на текущите показания, графики, алармени предупреждение, и сваляне на записаните данни чрез използване на T&D безплатни приложения. 

В допълнение към тези функции една специализирана програма T&D Graph осигурява разглеждане на записаните данни в графичен формат, без значение дали данните се съхраняват на локален компютър или в T&D WebStorage Service. Потребителят може също така да отваря данните чрез търсене на определена ключова дума, или сливане на множество файлове с данни за дългосрочен мониторинг (графика). Функцията за филтриране на данни дава възможност за търсене и анализ на данни по критерии, дефинирани от потребител и показване на най-висока, най-ниска и средно измерена стойност за определен период от време . 

Управлението на устройството, включително старт/стоп и сваляне на записани данни, може да се извършва директно чрез IOS и Android мобилни устройства. Това дава възможност за по-лесен достъп до записаните данни. За да се използват тези функции е необходимо изтегляне и инсталиране на приложението T&D "ThermoWEB" на мобилното устройство, което искате да използвате. 

Както и стандартните регистратори на данни TR-71wf устройствата могат да се свързват към компютър с USB комуникационен кабел (купува се отделно). USB връзката позволява директна работа с PC, включително настройки на устройството, сваляне и анализ на записаните данни, дори когато безжична връзка не е на разположение. 

Логерът работи с батерия, чийто живот в зависимост от интервалите на записване може да е с продължителност до една година и половина. 

Вътрешната памет на логера е 8000 набори от данни, като един набор от данни се състои от показанията на двата канала. При интервал на записване от 60 минути капацитетът на паметта е приблизително една година. 

Доставя се заедно с 2 броя AA алкални батерии, 2 броя температурни сензори TR-0106 (обхват от -40 до 110°C), регистрационен код за безплатен облак и ръководство за работа. 

Допълнително могат да бъдат закупени и включени към TR-71wf други температурни датчици с диапазон на измерване от -60°C до 155°C. 

Производител T&D Corporation - Япония 

 

Спецификация:

 

Измервателни канали

1 вътрешен и 2 външни

Единици

°C, °F

Обхват на измерване

Вътрешен сензор: -10 … 60°C

Външни сензори:

·        -40 … 110°C (включен в доставката)

·        -60 … 155°C (опции)

Точност

± 0.3°C [-20 - 80°C]

± 0.5°C [-40 - -20°C / 80 - 110°C]

Резолюция

0.1°C

Вътрешна памет

8000 записа

Интервали на записване

Избираем: 1, 2, 5, 10, 15, 20, 30 sec. или 1, 2, 5, 10, 15, 20, 30, 60 min.

Режими на записване

Цикличен (при запълване на паметта новите данни се записват върху най-старите)

Не-цикличен (при запълване на паметта записването спира)

Интервали за комуникация

Безжично през LAN

USB 2.0 (Mini-B конектор)

Захранване

2 х AA алкални батерии, USB Bus Power (5V 200mA)

Живот на батерията

с безжична LAN комуникация: прибл. от 10 дни при интервал 1 min до 1 година при интервал 1 час или 1,5 години при интервал 12 часа или повече.

без LAN комуникация: прибл. 1.5 години

Размери

H 58 mm x W 78 mm x D 26 mm

Тегло

прибл. 100 g (заедно с батериите)

Работни условия

-10 - 60°C / 0 - 90 %RH (без конденз)