ORP-169E, Джобен ORP-метър (±1999mV)

195,00 лв.
  • Марка: YHequipment
  • Кат. номер: ORP-169E
+ -
Купи
Моля, изберете:

Преносим портативен уред (тип писалка) за измерване на редокс потенциал. Обхват от 0 до ±1999mV. Намира приложение за тестване на окислително-редукционния потенциал на водата във водоизточници, аквариуми, хидропоника, басейни и други водни системи. Лесен за използване и осигурява незабавно показване на резултатите. Доставя се в пластмасова кутия, заедно с мини отвертка за калибриране, 4 бр. батерии и ръководство за работа.

 

Описание 

Този влагоустойчив уред е предназначен да измерва окислително редукционния потенциал (ORP, ОРП, REDOX) на течности и разтвори. ORP-Метърът е оборудван с голям контрастен дисплей и е подходящ, както за професионална употреба, така за лично използване в домакинството за тестване на катиолити / аниолити, оценка на REDOX в аквариуми, басейни, системи за пречистване на вода, и други. Уредът ORP-169E е един от последните в линията на преносимите ORP измервателни уреди. Той е изпълнен с най-високо качество, има висока точност и добра надеждност. Основното предимство на този ORP измервател е възможността да се подмени измерващия електрод в случай на повреда. Поради факта, че електродите за всички високо прецизни ORP измервателни уреди имат ограничен живот, възможността да се замени само електрода, вместо да се купува ново устройство, може да бъде доста изгодно. 

Уредът ORP се доставя в специален защитен калъф и може да бъде калибриран, ако е необходимо, с буферен разтвор (mV) с всякаква стойност. 

Доставя се в пластмасова кутия, заедно с мини отвертка за калибриране, 4 бр. батерии и ръководство за работа.

 

Спецификации:

 

Обхват на измерване

от -1999 до +1999 mV

Резолюция

1 mV

Точност

± 5 mV

Работна температура

от 0 до 50 ° C

Клас на защита

IP55

ORP-електрод

Сменяем

Температурна компенсация

автоматична

Захранване

4×1.5V(AG13)

Калибриране

Ръчно с мини отвертка

Размери

188 х 35 х 35 mm

Тегло

118 g