MS104K-NH3, Газ-анализатор за амоняк (NH3, 1~1000ppm)

1 035,00 лв.
  • Марка: HiYi Technology
  • Кат. номер: MS104K-NH3
+ -
Купи
Моля, изберете:

Преносим дифузионен анализатор на амоняк във въздуха. Обхват на измерване от 1 до 1000 ppm. Резултатите от измерването се показват в реално време на 2.31-инчов цветен екран с висока разделителна способност. Възможност за настройка на аларми. Функция за съхранение на данни с капацитет 100000 записи с възможност за прехвърляне на компютър през USB интерфейс. Възможност за показване на екрана на графики в реално време, за да се проследят тенденциите за концентрацията на газа през определен период от време. Доставя се в твърда кутия, заедно с USB зарядно устройство, кабела за данни, щипка за колан и ръководство работа.

 

Описание

 

Този преносим газ-анализатор е предназначен да измерва концентрацията на амоняк (NH3) във въздуха. Измерването става по дифузионен начин в границите от 0 до 1000 ppm. Резултатите от измерването могат да се показват в различни мерни единици (ppm, mg/m3, Vol%, LEL%, PPHM, ppb, mg/l) на 2,31-инчов цветен екран с висока разделителна способност.

 

Газ-детекторът позволява настройка на аларми и притежава функция за съхранение на данни с капацитет 100000 записи с възможност за прехвърляне на компютър през USB интерфейс.

 

Възможност за графики в реално време, за да се проследят тенденциите за промяна на концентрациите газа през определен период от време.

 

Основни характеристики и предимства:

  • Различни режими на аларма и състояния на алармата с многопосочна и триизмерна индикация. Включва аларма за звук и светлина. Видовете аларми включват: аларма за концентрация, аларма за ниско напрежение на батерията и аларма за повреда. Множество настройки на режима на аларма: ниска аларма, висока аларма, интервална аларма и среднопретеглена аларма
  • Записване на дневник – възможност за създаване на записи (дневници) за калибриране, регистрационните дневници, хронологията на неизправностите, решенията за противодействие при повреда, напомнянето за експлоатационен живот на сензора и функцията на напомнянето за времето на следващото калибриране.
  • Функция за възстановяване на данни; в случай на неправилна работа е възможно да се избере възстановяване на фабричните настройки.
  • Функция за разпознаване на неработоспособност: автоматично разпознаване и предотвратяване на неправилно функциониране при калибриране на концентрацията, което е възможно да се избегне лошото представяне, което може да бъде причинено от човешки фактори.

 

Обхват на доставката:

Доставя се в твърда кутия, заедно с ръководство работа, USB зарядно устройство, кабела за данни, щипка за колан.

 

Спецификации

 

Измервани параметри

Концентрация на амоняк (NH3) във въздуха

Обхват на измерване

0 … 1000 ppm

Тип на сензора

Електрохимичен

Начин на измерване

Дифузионно

Време за реакция

T90<30s

Екран

2.31-inch цветен

Аларми

звукова и светлинна аларма;

Захранване

Батерия, DC3.7V, 3000mA акумулаторна

Работни условия

-40℃ ~ + 70℃ / ≤10 ~ 95% RH

Размери

130×68×34mm

Тегло

200g

Защита

IP65