AC-112CS, Дебеломер за покрития върху F и NF основа

530,00 лв.
  • Марка: Amittari
  • Кат. номер: AC-112CS
+ -
Купи
Моля, изберете:

Преносим уред с външна сонда за измерване на дебелина на покрития от лак, боя, фолио, пластмаса, антикорозионни покрития и др., нанесени върху феромагнитна (F) (желязо, стомана) или върху не-феромагнитна (NF) повърхност (алуминий, месинг, мед). Обхват на измерване от 0 до 1250 µm. Автоматично разпознаване вида на основата. Възможност за единични измервания и непрекъснати измервания. Доставя се в куфарче, заедно с калибрационни пластини, железен и алуминиев субстрат, батерии и ръководство за работа.

 

Описание:

 

Този дебеломер е предназначен да измерва покрития върху феромагнитна (F) и неферомагнитна основа (NF). Измерването се извършва с помощта на външна комбинирана измервателна сонда.

 

Уредът може да се използва за полеви и за лабораторни измервания в промишлеността и изследването.

 

Измервателната сонда позволява измерване на закръглени повърхности с минимална изпъкналост/вдлъбнатост от 1,5/25 mm за покрития върху феромагнитна основа и 3/50 mm за покрития върху не-феромагнитна основа.

 

Дебеломерът е особено подходящ за автомобилно измерване на дебелината на покритието с боя, а също така и широко се използва в производството, металообработващата промишленост, химическата промишленост и навсякъде, където е необходимо да се правят инспекции и тестване дали материалите са професионално защитени с покритие.

 

Доставя се в куфарче, заедно с външната измервателна комбинирана F и NF сонда, калибрационни пластини, железен и алуминиев субстрат, батерии и ръководство за работа.

 

Спецификация

 

Измерване параметри

Дебелина на покрития върху F и NF основа

Обхват на измерване

0 … 1250 µm / 0 … 50 mill

Резолюция

0.1 µm (0 ~ 99.9 µm) /1 µm (над 100 µm)

Точност

±1~3%n или 2.5 µm (което е по-голямо)

Екран

4 знака, 10 mm LCD

Минималната площ за измерване

6 mm

Минимални закръгления

F основа: изпъкналост 1,5 mm / вдлъбнатост 25 mm

NF основа: изпъкналост 3 mm / вдлъбнатост 50mm

Захранване

4x1.5vAAA Um-4 батерии

Работни условия

0~50°C / <95% RH

Размери

126x65x27 mm

Тегло

130 g без батериите

Гаранция

12 месеца