AC-112BS, Дебеломер-логер за покрития върху F и NF основа

620,00 лв.
  • Марка: Amittari
  • Кат. номер: AC-112BS
+ -
Купи
Моля, изберете:

Преносим уред с външна сонда за измерване на дебелина на покрития от лак, боя, фолио, пластмаса, антикорозионни покрития и др., нанесени върху феромагнитна (F) повърхност (желязо, стомана) или върху не-феромагнитна (NF) повърхност (алуминий, месинг, мед). Автоматично разпознаване вида на основата. Обхват от 0 до 1250 µm. Вътрешна памет за съхраняване на 99 измервания. Функция за показване на минимална, максимална и средно измерена стойност. Доставя се в куфарче, заедно с калибрационни пластини, железен и алуминиев субстрат, батерии и ръководство за работа.

 

Описание:

 

Този дебеломер е предназначен да измерва покрития върху феромагнитна (F) и неферомагнитна основа (NF). Измерването се извършва с помощта на външна измервателна сонда. Основната разлика между този модел и базовият дебеломер от същата серия AC-112AS е, че AC-112BS притежава вътрешна памет за съхраняване на 99 измервания и функция за показване на минимална, максимална и средно измерена стойност.

 

Уредът може да се използва за полеви за лабораторни измервания в промишлеността и изследването.

 

Измервателната сонда позволява измерване на закръглени повърхности с минимална изпъкналост/вдлъбнатост от 1,5/25 mm за покрития върху феромагнитна основа и 3/50 mm за покрития върху не-феромагнитна основа.

 

Доставя се в куфарче, заедно с външна комбинирана (F и NF) измервателна сонда, калибрационни пластини, железен и алуминиев субстрат, батерии и ръководство за работа.

 

Спецификация:

 

Обхват на измерване

0 … 1250 µm

Резолюция

0.1 µm (0 ~ 99.9 µm) /1 µm (над 100 µm)

Точност

1~3%n или 2.5 µm

Минималната площ за измерване

6 mm

Минимални закръгления

F основа: изпъкналост 5 mm / вдлъбнатост 25 mm

NF основа: изпъкналост 3 mm / вдлъбнатост 50mm

Захранване

2x1.5vAAA Um-4 батерии

Работни условия

0~50°C / <95% RH

Вътрешна памет

Капацитет до 99 измервания

Функции

MIN/MAX/AVER стойности

Размери

120x63x25 mm

Тегло

90 g без батериите

Гаранция

12 месеца