ZLT811-O2, Газ-анализатор (O2, 0~30%)

455,00 лв.
  • Марка: HiYi Technology
  • Кат. номер: ZLT811-O2-30
+ -
Купи
Моля, изберете:

Преносим дифузионен анализатор на кислород (O2) във въздуха. Обхват на измерване от 0 до 30 об.%. Резултатът от измерването се показва в реално време на LCD екран. Звукова, светлинна и вибрационна аларма. Доставя се в алуминиево куфарче, заедно с USB зарядно устройство и ръководство работа.

 

Описание

 

Този преносим газ-анализатор е предназначен да измерва концентрацията на кислород (O2) във въздуха. Измерването става по дифузионен начин с вътрешен електрохимичен сензор в границите от 0 до 30 об.%.

 

Основни характеристики и предимства:

  • Усъвършенствана технология с интегрална схема, вграден микрокомпютърен контрол, висококачествен усъвършенстван вътрешен газов сензор, с отлична чувствителност и повторяемост.
  • Голям LCD дисплей, лесен за четене
  • Меню на английски
  • Мулти алармен режим: Аларма за ниска и висока стойност, аларма за неизправност на сензора, аларма за ниска батерия, аларма за автоматично изключване
  • Пълнофункционално самотестване, което проверява целостта на сензора, батерията и алармите (звукова, визуална и вибрации)
  • Малък, лек и здрав - осигурява високо ниво на защита навсякъде, където е необходимо.
  • Кутията на уреда е изработена от инжекционна пластмаса с висока якост, с добра сеизмична устойчивост, прахоустойчивост и водоустойчивост.

 

Области на приложение

Анализаторът се използва широко в петролната и химическата промишленост, опазването на околната среда, металургията, рафинирането, биохимичната медицина, селското стопанство, контрол на пожари, археологията и на всякъде, където се нуждаят от откриване на токсични, вредни и експлозивни газове. Детекторът може ефективно да предскаже опасни нива на измервания газ, за да гарантира, че безопасността на персонала не е застрашена.

 

Обхват на доставката:

Доставя се в алуминиево куфарче, заедно с USB зарядно устройство и ръководство работа.

 

Спецификации

 

Измервани параметри

Концентрация на кислород (О2) във въздуха

Начин на измерване

Дифузионно

Тип на сензора

Електрохимичен

Обхват на измерване

0 … 30,0 об.%

Резолюция

0,1 %

Време за реакция

T90 ≤30 sec

Точност

±3%FS

Повторяемост

3%

Работни условия

-30℃ ~ +70℃ / 10-95%RH

Екран

LCD

Аларми

звукова и светлинна аларма;

Защита

IP65

Захранване

Батерия, DC3.7V, 2500 mA акумулаторна

Размери

130×68×34mm

Тегло

120 g