PCT-280, Цифров влагомер за почва (1825)

65,00 лв.
  • Марка: PlantCareTools
  • Кат. номер: PCT280
+ -
Купи
Моля, изберете:

Преносим уред за измерване на почвена влага. Обхват на измерване от 1,0 (много сухо) до 9,9 (много мокро). Захранва се с батерия. Доставя се с таблица за оптималното количество влага, която за повечето растения е между 4,0 и 7,0.

 

Описание

 

Този цифров измервател на влага е проектиран и конструиран за тестване на влагата в почвата. Измерването става с помощта на пробивна измервателна сонда. Само чрез едно натискане на бутон за включване и поставете сондата в почвата на вашето растение, измервателният уред ще покаже цифровото отчитане на влагата в почвата между 1,0 (много сухо) и 9,9 (много мокро).

 

Влагомерът е предназначен да проверява влажността на почвата на нивото на корена. Мониторингът на нивото на влага в почвата на растението помага за предотвратяване на прекомерно и / или под недостатъчно поливане. Числата на този цифров измервател на влага от 1,0 до 9,9 показват относителната влажност на почвата между 1,0 (много сухо) и 9,9 (много мокро). Оптималните нива на влажност на почвата на растенията са изброени по азбучен ред по популярните им имена в предоставената с уреда таблица. Повечето растения са добре с ниво между 4,0 и 7,0.

 

Този цифров измервател на влагата е проектиран и конструиран за тестови показания. Сондата не трябва да се оставя в контакт с влага за продължителни периоди от време.

 

Влагомерът има функция за самоизключване след около 2 минути бездействие.

 

Доставя се с таблица за оптималното количество влага, батерии и ръководство за работа.