AC-112H, Дебеломер за дебели покрития върху феромагнитна (F) основа

870,00 лв.
  • Марка: Amittari
  • Кат. номер: AC112H
+ -
Купи
Моля, изберете:

Преносим уред за измерване дебелина на дебели покрития, включително антикорозионни. Обхват на измерване от 0 до 12 mm. Широко използван при производството на антикорозионни покрития в хранително-вкусовата, химическата промишленост и пр. Еднакво подходящ за индустриални, лабораторни и изследователски приложения. Измерва дебелината на немагнитни материали (например боя, пластмаса, порцелан, емайл, мед, цинк, алуминий, хром и т.н.) върху магнитни материали (например желязо, никел и др.). Доставя се в куфарче заедно с калибрационни пластини, железен субстрат и ръководство за работа.

Описание: 

Този уред е предназначен да измерва дебелината на немагнитни материали (например боя, пластмаса, порцелан, емайл, мед, цинк, алуминий, хром и т.н.), нанесени върху феромагнитни материали (например желязо, никел и др.), включително грундове на епоксидна, цинк-фосфатна, винилова, силиконова или винилестерна основа. 

Както е известно антикорозионните защитни покрития и системи са предназначени за защита от корозия на открити и закрити съоръжения/конструкции от черни и цветни метали, в т.ч. неръждаема стомана, цинк и др. Тези покрития широко се използват при изпълнение на ново строителство и ремонтни дейности в химическата, газо-добивната и нефтопреработвателната промишленост, черната и цветна металургия, целулозохартиената, текстилната, атомната промишленост, топлоенергетиката, машиностроенето, корабостроене, кораборемонта, производството на акумулатори, водни съоръжения, инфраструктурни метални конструкции и др. Покритията в зависимост от предназначението се нанасят чрез четка, валяк, безвъздушно пръскане, шприцоване, шпакловане, китване, саморазливане и пр. техники. 

AC-112H антикорозионният дебеломер е идеалното средство за извършване на безразрушителен контрол на горните покрития, дейности и операции. Уредът може да се използва както в лабораторията, така и на терен. 

Основни характеристики и предимство:

  • Цифров екран.
  • Два режима на измерване: единично и сканиране.
  • Широк обхват на измерване и висока резолюция.
  • Ръчно или автоматично изключване.

 

Доставя се в куфарче заедно с калибрационни пластини, железен субстрат и ръководство за работа.

 

Спецификация: 

Измервани параметри

Дебелина на антикорозионни покрития върху феромагнитна основа

Обхват на измерване

0 … 12 mm

Резолюция

0.01mm или 0.1mm

Точност

±1~3%n или 0.2 mm (по-голямото) 

Работни условия

0 ~ 50oС / 0 ~ 95 % RH

Захранване

4x1.5vAAA Um-4 батерии

Размери

140x70x30 mm

Тегло

130 g

Гаранция

12 месеца