BPEL, Безжична система за температура и влажност (2+6)

595,00 лв. 475,00 лв.
 • Марка: Sensorist
 • Кат. номер: BP00XLA
+ -
Купи
Моля, изберете:

Безжичен комплект от сензори за температура и влажност и приемни станции. Обхват на измерване за температура от -35 до + 60оС и за относителна влажност от 0 до 80 %. Особено подходящ за непрекъснат мониторинг на температура и влажност във вашия офис, дом, оранжерия, гараж, склад, магазин и пр. Използва безплатна облачна технология и радио връзка за комуникация. Безжичен обхват на открито до 800 метра и на закрито до 100 метра. Доставя се в комплект с две приемни станции, 4 сензора за температура и влажност, една сонда за температура, една сонда за наводнение и безплатни приложение за смарт устройства.

 

Описание:

 

Този комплект от пет безжични сензори и една приемна станция е предназначен за следене на температурата и влажността във вашия офис, дом, оранжерия, гараж, склад, магазин и за всички приложения, където температурата и влажността са важни параметри и трябва да бъдат наблюдавани.

 

Комплектът се състои от два приемника, четири сензора за температура и влажност, една сонда за температура и един детектор за наводнения.

 

Сензорите са устройства, които измерват температурата и влажността. Те са безжични и се захранват с две AAA батерии. Сензорите не са водоустойчиви, така че, ако се поставят навън те не трябва да се излагат на дъжд. Сензорите имат един допълнителен вход, в който чрез мини жак могат да се включи една от следните допълнителна сонда за температура, въглероден диоксид, магнитен контакт или датчик за наводняване. Сензорите се поставят на местата, където трябва да бъдат измервани температурата и влажността без да е необходимо каквото и да е окабеляване или допълнително захранване. Сензорите могат да бъдат местени по всяко време.

 

Приемникът е комуникатор/връзка между сензорите и интернет. Той се захранва от електрическата мрежа чрез захранващ адаптер и през Ethernet към домашната мрежа за достъп до Интернет. Приемникът комуникира безжично със сензорите и непрекъснато изпраща измерванията до сървър. Безжичното покритие е до 800 метра на открито и до 100 метра на закрито.

 

Измерените данни се изпращат през 15 минути на приемника и съхраняват чрез облачна технология, която позволява да бъдат разглеждани и показвани по всяко време.

 

Основни характеристики и предимства:

 • Едновременно измерва и предава по безжичен път температура и влажност в пет отделни точки;
 • Захранване на сензорите с батерия;
 • Ниска консумация на енергия и дълъг живот на батериите (> 1 години).
 • Буфер за офлайн работа в продължение на 2 часа;
 • Капацитет на буфера на приемната станция в режим офлайн 512 измервания;
 • Интервали на записване през 15 минути;
 • Позволява поддръжка през е-мейл.
 • Свободен App за iOS7 и Android + безплатен облак услуга.

 

Доставката включва 2 приемни станции, 4 безжични сензора за температура и влажност, една сонда за температура, един детектор за наводнение, 2 захранващи адаптери, 4 батерии за сензорите и 2 етернет кабели.

 

Спецификация:

 

Сензор

 

Измервани параметри

Температура и относителна влажност

Обхват на измерване

Температура: -35°C … 60°C

Влажност: 0 % … 80 %

Точност

Температура:

 • ±0.4°C (-10°C ~ 85°C)
 • ±0.8°C (-40°C ~ -10°C)

Влажност: ±3%.

Буфер за офлайн работа

2 часа

Захранване

2 х стандартни ААА батерии

Размери

100 x 55 x 23 mm

 

 

Приемник

 

Максимален брой сензори за един приемник

5

Буфер за офлайн работа

2 часа

Капацитет на буфера в режим офлайн

512 измервания

Интервали на записване

15 минути

Захранване

От ел. мрежа посредством захранващ адаптер

Размери

80 х 80 х 25 мм.