Go!Link, USB интерфейс за свързване на сензори с компютър

195,00 лв.
  • Марка: Vernier
  • Кат. номер: GO-LINK
+ -
Купи
Моля, изберете:

Достъпен USB интерфейс за свързване с над 60 вида сензори към компютър. Устройството позволява бързо и лесно събиране на данни от сензори. То притежава всички необходими функции и възможности, за да помага на ученици, учители и преподаватели за събиране на данни с Windows или Macintosh компютри. Устройството е съвместимо с Graphical Analysis™ 4 и Logger Lite софтуер (включен в цената).

 

Описание

 

Go!Link се включва към USB порт на компютър и има възможност да работи и събира данни от близо 40 съвместими сензори. Заедно с безплатният Logger Lite софтуера, устройството дава възможност за събиране, анализиране и графично представяне на експериментални данни по химия, физика, биология и други предмети.

 

Go!Link се предлага също в комбинация с различни сензори като специализирани готови пакети за различни дисциплини и предмети, например пакети „Наука за земята“, „Основни науки“, „Знания за средните училища“, Пакет по физика, Пакет по химия и пр.

 

Go!Link предлага специален пакет за учители. В него са включени 8 вида сензори и софтуера Logger Lite. Пакетът дава възможност да се свържат 8 сензора към 8 отделни компютри или 8 сензора към един компютър.

 

Вие можете да изградите и ваш собствен пакет като разгледате съвместимите сензори в рубриката „Сензори“.

 

GoILink e съвместим със следните софтуери:

 

Доставя се заедно с USB кабел, Logger Lite софтуер и ръководство за работа

 

Спецификация

 

USB спецификация

1.1

Скорост на измерване

Максимална скорост 200 измервания в секунда

Резолюция

12 bit

Съвместим софтуер

Logger Lite (включен в доставката)

Logger Pro (поръчва се отделно)

Go!Tweet (поръчва се отделно).