PH-03(II)A, рН-Метър (P07)

135,00 лв.
  • Марка: OCS
  • Кат. номер: Р-07/PH-03(II)A.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Преносим рН-метър с външен рН-електрод. Обхват на измерване от 0 до 14 рН и резолюция 0,01 рН. Работна температура от 0 до 50оС. Ръчно калибриране. Особено подходящ за проверка на качеството на питейна вода, хранителни продукти или други суровини и готови продукти. Измерването се извършва посредством външен рН-електрод с кабел 1 m и стандартен BNC конектор. Доставя се в твърда пластмасова кутия заедно с мини отвертка и ръководство за работа.

 

Описание

 

Този рH метър PH-03 (II) A е предназначен да измерва нивото на pH (киселинност) - концентрацията на свободни водородни йони във вода. Измерването се извършва посредством външен рН-електрод с кабел 1 m и стандартен BNC конектор.

 

PH метърът се използва за проверка на качеството на питейна вода, готови хранителни продукти или суровини в системите за контрол на промишлени процеси. Той се използва широко и при научни изследвания, клинична диагностика и промишлени изследвания, в стационарни и мобилни лаборатории.

 

Основни характеристики и предимства

  • професионален външен рН-електрод, който позволява точни измервания на pH на трудно достъпни места.
  • Автоматичната компенсация на температурата (ATS) позволява измервания в температурния диапазон от 0 до 50°C без загуба на точност на измерване.

 

Доставя се в твърда пластмасова кутия заедно с мини отвертка и ръководство за работа.

 

Спецификация

 

Обхват на измерване

0,00 … 14,00 рН

Резолюция

0.01pH

Точност

±0.1pH

Температурна компенсация

Автоматична от 0 до 50оС

Захранване

Батерии, 4х1,5V

рН-Електро

Пластмасов

Конектор

BNC

Размери

Измервател: 120 × 26 × 26 мм

рН-Електрод: Ø12 х 140 mm

Дължина на кабела: 1 m